Ura Finalylla alkaa tästä

Motivoiko sinua rakentaa näkyvämpää ja avointa talousjohdon kulttuuria?

Finaly tuottaa käytännönläheistä ja korkealaatuista talousjohdon strategista kumppanuutta asiakasyrityksilleen. Työkulttuurimme on avoin, läpinäkyvä sekä luottamusta herättävä. Haluamme haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa aktiivisesti hyödyntäen meille kertyneen vuosikymmenten kokemuksen.

Hahmotamme asioita liiketoimintalähtöisesti, analyyttisesti ja kokonaisvaltaisesti. Neuvomme yrityksiä tuomaan taloudellisen päätöksentekokyvyn kaikkiin keskeisiin päätöksiin ja selkeyttämään talousprosessinsa. Haluamme opettaa yrityksiä, miten kasvaa kannattavasti – auttaa ja tukea kasvussa oivaltaen. Toteutamme asiakasyrityksillemme alan edistyksellisimmät ideat ja ajatukset. Olemme olemassa, jotta ihmiset voivat rakastaa taloutta.

Etsimme nyt talousjohtajaa vastaamaan usean asiakasyrityksemme talouden johtamisesta.

Avoimet paikat

Finalyn rekryprosessi

Rekrytointiamme kuvaavat aidot kohtaamiset, äärirehellisyys ja aitous sekä intohimo tuottaa asiakkaillemme uudistuvaa sekä näkemyksellistä talousjohtajuutta. Ennen muuta haluamme, että rekrytointiprosessimme tuo tämän esiin. Silloin sinusta ja meistä tulee parhain ’match’, näin uskomme.

Pähkinänkuoressa etenemme näin:
Yhteydenotto – Keskustelu – Taloustehtävä – Keskustelu – Työtarjous – Työsopimus (sähköinen allekirjoitus)

Mahdolliset työtehtävät ja roolisi asiakasyrityksessämme:

Tuotamme talousjohdon palvelua asiakasyrityksillemme ulkoistettuna. Sinulla on asiakkainasi kahdesta viiteen PK- ja/start up -yritystä eri toimialoilta ja mahdollisesti hieman eri kokoluokissa. Tulevaisuuden mallintaminen ja liiketoiminnan kumppanuus, arjen helpottaminen, on tärkein työsi. Se on myös keskeisin ero kirjanpitoon ja kirjanpitäjään/taloushallinnon konsulttiin, joka kokoaa yhteen menneen tekemisen. Vastaat taloushallinnon organisoinnista ja järjestämisessä asiakasyrityksissä, ja toimit mahdollisesti hallituksen sihteerinä ja osana johtoryhmää. Olet osa-aikainen tekijä, jolla on hands on -tuntuma ja tehtävät hallussa asiakasyritysten tarpeet huomioiden. Yleisimmät sidosryhmät yrityksissä ovat toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja ja liiketoiminnan ’johto’ henkilökunnan lisäksi. Tämä kokemus, jota asiakkaille tuotat, on kertynyt vuosien monipuolisesta taloushallinnon tekemisestä. Talousjohtajana olet osa asiakasyritystä, ja tärkein tehtäväsi on organisoida taloustoiminnot parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Mitä tarkoittaa tehtävän ja roolin monipuolisuus? Hallitset ison kuvan ja vision, kykenet miettimään ja kertomaan, miten taloushallinto tukee yrityksen strategiaa.
  • Mitä tarkoittaa tehtävän ja roolin laajuus? Tuotamme asiakasyrityksille räätälöityä palvelua ja vastaat koko yrityksen taloustoiminnosta.
  • Mitä emme tee? Kirjanpitoa, syvällistä veroneuvontaa, palkanlaskentaa, esimerkkeinä mainitakseen.


Periaatteet
: Emme lupaa kuuta taivaalta, ellei se pidä paikkaansa – liioittelu ei kuulu rekrytointiprosessiin. Haluamme välttyä yllätyksiltä puolin ja toisin – rehellisyys toimii aina. Rekrytointiprosessimme edellyttää molempien osapuolten aktiivista ja oma-aloitteista vastuunottoa.

Lopuksi: Haluamme antaa rehellisen kuvan yrityksen kulttuurista ja työympäristöstä. Olemme uusi yritys, ja osa asioista (aika monikin), ovat vielä kesken, keskeneräisiä ja muotoutumassa. Tämä on meistä vahvuus. Pääset mukaan toteuttamaan ainutlaatuista kasvutarinaa! Sen vuoksi ratkaisuja haetaan välillä lennosta. Kysy itseltäsi, motivoiko juuri sinua tulla mukaan rakentamaan näkyvämpää ja avointa talousjohdon kulttuuria kanssamme?

 

Ole rohkeasti yhteydessä Anneen

Tule mukaan Finalyyn muuttamaan asennetta talouteen