Tiimi

Anne Kuutio

Annen polku yrittäjäksi kulki “oman pankin perustamisesta” perheyhtiön kautta korporaatioon, ja sieltä edelleen Finalyn käynnistämiseen perustajaosakkaana. Anne nauttii saadessaan ratkaista asiakkaiden monitahoisia ongelmia, jotka sekä säästävät aikaa ja rahaa että vievät aidosti sekä empaattisesti asioita eteenpäin. Useiden kymmenien muutoshankkeiden läpivientiä Annelle on kertynyt niin PwC:n CFO-taloushallintopalveluiden liiketoiminnan vetovastuusta, Greenstep Oy:n interim CFO toimeksiannoista sekä talousjohtajuudesta Nooa Säästöpankissa johtoryhmän jäsenenä ja hallituksen sihteerinä.

+358 (0)45 7834 1580
anne@finaly.fi
Kontaktoi minut LinkedInissä

Lue myös Annen henkilöesittely!

Juha Riippi

Juha on yksi Finalyn perustajaosakkaista ja hänellä on 20 vuoden kokemus talousjohtajuudesta. Viimeiset kymmenen vuotta Juha on ollut mukana lukuisissa yrityskaupoissa ja hän tietää kymmenien yritysten kautta, miten taloushallinnon prosessit ja tekeminen sekä raportointi liiketoimintalähtöisesti kannattaa rakentaa. Ennen omaa yritystään Juha on toiminut niin taloushallinnon konsulttina kuin isoissa yrityksissä taloustehtävissä. ”Joka vuosi ainakin yksi yrityskauppa” onkin Juhan motto.

+358 (0)40 7779 770
juha@finaly.fi
Kontaktoi minut LinkedInissä

Sampsa Rönkkönen

Sampsa on Finalyn käynnistäjä ja perustajaosakas. Sampsan ainutlaatuiset valmiudet neuvoa yrityksiä kumpuavat hänen parin vuosikymmenen kokemuksestaan niin operatiivisissa talousjohdon tehtävissä kuin taloushallinnon CFO-konsulttina. Myös Sampsa on toiminut aiemmin itse yrittäjänä. Sampsan leposyke laskee kun hän pääsee Excelillä toteuttamaan asiakastoimeksiantoja, jotka tuovat aitoa lisäarvoa yrityksiin.

+358 (0)50 5913 531
sampsa@finaly.fi
Kontaktoi minut LinkedInissä

Lue myös Sampsan henkilöesittely!

Nelli Neilimo-Leskinen

Nelli tuo Finalyn talousjohtajana laajaa kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä myynnin ja supply chainin vetovastuun lisäksi. Urallaan Nelli on siten talousjohtajana tottunut hyppäämään tilanteesta, funktiosta ja maasta toiseen. Siten on vahvistunut nopea kyky oppia ja voittaa kollegojen sekä asiakkaiden luottamus puolelleen. Nelliä kuvaa käytännönläheinen tapa toimia ja keskittyä olennaiseen. Hän on toimeen tarttuva sekä innostava työkaveri!

+358 (0)45 351 6059
nelli@finaly.fi
Kontaktoi minut LinkedInissä

Lue myös Nellin henkilöesittely!

Henri Kilpeläinen

Henri on CFO-konsultti, jolla on syvällistä kokemusta nopeasti muuttuvista kasvuyritysympäristöistä. Toimiessaan konsernin talousjohtajana hän on perustanut useita yhtiöitä Suomessa ja Ruotsissa ja on vastannut myös Ruotsin liiketoiminnasta. Henri on erityisen perehtynyt ERP-järjestelmien kehitykseen, ja hänellä on vetovastuuta niiden implementoinnista eri yhtiöissä. Hänellä on vankkaa tietämystä taloushallinnon rakentamisesta, prosesseista, mittariston laadinnasta ja tavoitteiden seurannasta. Hänen taitonsa modernin taloushallinnon rakentamisessa kumpuaa sekä tilitoimisto- että kasvuyritystaustasta.

Henrin vahvuuksia konsulttina ovat hänen analyyttinen lähestymistapansa, tehokkuutensa ja monipuolinen osaamisensa taloushallinnon alalla. Olipa kyse kannattavuuden parantamisesta tai haastavista tilanteista, Henrillä on keinoja ja kokemusta tuoda pöytään ratkaisuja ja näkemystä käytännönläheisesti sekä ymmärrettävästi.

+358 (0)40 5566 830
henri@finaly.fi
Kontaktoi minut LinkedInissä

Lue myös Henrin henkilöesittely!

Kimmo Ahlsved

Kimmo on monipuolinen ja kokenut taloushallinnon ammattilainen, jolla on yli parin vuosikymmenen kokemus niin tilitoimistoyrittäjänä, talouden johtajana kuin business controllerina. Hän on hektisten ja haastavien muutosympäristöjen kokenut tekijä, jonka osaamispakkiin kuuluu laaja-alaisen taloushallinnon kokemuksen lisäksi erityisosaamista järjestelmämuutosprojektien läpiviennissä ja jalkautuksessa käytäntöön sekä käyttäjäkoulutuksessa. Kimmon vahvuutena on yrityksen sisäisen sekä ulkoisen raportoinnin osaaminen.

+358 400 727 490

kimmo@finaly.fi

Kontaktoi minut LinkedInissä

Lue myös Kimmon henkilöesittely!

Milo Mutka

Milo on Finalyn Business Trainee, osa-aikaisesti työharjoittelussa Finalylla. Milo tuo lisäkäsiä ja apua tiimille niin asiakkuuksien hoidossa kuin myynnin ja markkinoinnin saralla. Positio on Finalylla aivan ensimmäinen, joten uraa uurrettavaa tekemistä riittää pioneerihenkisesti.

Milo on tehokas ja urheilullinen tiimipelaaja, joka vie Finalyn kasvua eteenpäin omalla innokkaalla otteellaan!

+358 (0)40 7389 758

milo@finaly.fi

Kontaktoi minut LinkedInissä