Myynti ei ole kirosana -podcast: Kuinka Finaly moninkertaisti asiakasmääränsä vuodessa

Myynti ei ole kirosana -podcastissa vieraana kävi Finalyn perustaja ja omistaja Anne Kuutio jakamassa ajatuksia kasvuun liittyen. Jaksosta kuulet mm. kuinka Finaly moninkertaisti asiakasmääränsä vuodessa.

Anne Kuution polku yrittäjäksi kulki “oman pankin perustamisesta” perheyhtiön kautta korporaatioon, ja sieltä edelleen Finalyn käynnistämiseen perustajaosakkaana. Annenauttii saadessaan ratkaista asiakkaiden monitahoisia ongelmia, jotka sekä säästävät aikaa ja rahaa että vievät aidosti sekä empaattisesti asioita eteenpäin. Useiden kymmenien muutoshankkeiden läpivientiä Annelle on kertynyt niin PwC:n CFO-taloushallintopalveluiden liiketoiminnan vetovastuusta, Greenstep Oy:n interim CFO toimeksiannoista sekä talousjohtajuudesta Nooa Säästöpankissa johtoryhmän jäsenenä ja hallituksen sihteerinä.

Finaly on talousjohdon asiantuntijatalo, joka tuo tehokkaat talousjohtamisen prosessit ja käytänteet pieniin ja keskisuuriin yrityksiin.

Tässä jaksossa Inhouse Groupin Saara Vehoniemi ja Epäreilu Etu -podcastin vetäjä ja kasvumarkkinointitoimisto Growthlandin toinen perustajista Mikael Hugg keskustelevat Annen kanssa siitä, kuinka Finaly kasvoi vuodessa uudestsa tulokkaasta Suomen johtavaksi talousjohtamisen asiantuntijataloksi ja mitä kasvu vaatii perustajaosakkailta. Jaksossa Anne avaa niitä menetelmiä, joita hän hyödyntää uusien asiakkaiden hankinnassa.

Lue myös