Taito Research

Millaisia kokemuksia Finaly asiakkailleen tuottaa? Tässä artikkelissa käydään Taito Researchin fiiliksiä läpi:

”Iso suositus Henrille Taidolta. 🤩 Toimintamallin muuttuessa saimme Henrin kanssa rakennettua mahtavat työkalut talouden seurantaan. 👏”

Pia Kantola, CEO, Co-Founder at Taito Research

Taito Research Oy, yhteistyön suositus toimitusjohtaja Pia Kantolan sanoin

”Finalyn ulkoistettu CFO-konsultti antaa aktiivisesti kehitysehdotuksia ja osaa hyödyntää monipuolista ja laajaa taloushallinnon kokemusta bisneslähtöisesti, monilta kanteilta. Antoisinta yhteistyössä on ollut se, että ulkoistettu talousjohtaja ”ei tee vain mitä pyydetään” vaan tuo esiin omia näkemyksiään taloushallinnon asiantuntijana, proaktiivisesti ja kehittäen. CFO-konsultti loi muutosvaiheessa mallin, joka auttaa yritystä sen uusissa toiminnoissa. Lisäksi ulkoistetun talousjohtajan vahvuuksia on kysellä kuulumisia ja kartoittaa tarvetta erittäin aktiivisesti.”

Talousjohtaminen tukee bisnestä

Erityisesti PK-yrityksen muutostilanteissa toimintamallien tueksi tarvitaan uudistettua talouden raportointia ja seurantaa. Lisäksi esimerkiksi ennusteet on päivitettävä vastaamaan muuttunutta tilannetta. Näissä hetkissä osaava ja näkemyksellinen talousjohtaja, CFO-konsultti ulkoistettuna palveluna, käärii hihat ja ryhtyy hommiin auttamaan sekä tukemaan erityisesti toimitusjohtajaa. Avoin ja luotettava talousjohtamisen kumppanuus on se, mitä finalylaiset tarjoavat, ja josta syntyy lisäarvoa.

”Erityistä kiitosta olemmekin saaneet siitä, miten kiinnostuneita olemme asiakkaidemme liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä kannattavasti. Tämän päivän talousjohtaja on osa liiketoimintaa, ja ulkoistetulla, osa-aikaisella palvelulla PK-yritys saa käyttöönsä aidon talousjohtajaosaamisen kustannustehokkaasti”, kertoo Finalyn perustajaosakas Anne.

Yhteistyön aloituksesta voit keskustella lisää kanssani:

Anne Kuutio

talousjohtaja, perustajaosakas
anne@finaly.fi
045 7834 1580

Tutustu myös