Varmista tehostartti – osa-aikainen talousjohtaja pääomasijoituksesi kasvun kumppanina

Finaly tarjoaa osa-aikaista talousjohdon palvelua kasvuyrityksille. Osaava ja käytännönläheinen tiimimme tukee monia kasvuyrityksiä jo nyt – ehkä voimme olla mukana rakentamassa myös sinun potfolioyrityksesi menestystä? Moni saattaa ajatella, että talousjohtamiselle ei ole tarvetta, mutta todellisuudessa osa-aikainen talousjohtaja voi olla avain yrityksesi kasvuun! Kenties näet ja opit itsekin jotain sellaista, mitä vain objektiivinen ja osaava, monet nousut ja laskut nähnyt business controller tai talousjohtaja taitaa.

Finalylta saat tarvitsemasi asiantuntevan tuen nopeasti ja mutkattomasti. Varmistamme, että asiat lähtevät kulkemaan oikeaan suuntaan heti alusta asti. Autamme pääomasijoittajia muun muassa näissä asioissa:

Osa-aikainen talousjohtaja pääomasijoituksesi kasvun kumppanina

  • Raportoinnin perusasiat kuntoon. Siirrymme tuumasta toimeen ja varmistamme, että saat luotettavaa ja ajantasaista tietoa sijoituksestasi alusta saakka (liiketoimintaennusteet ja -skenaariot, budjetinseuranta, tuloslaskelma, tase, kassavirtaennuste)
  • Jumppaamme datan taustat kuntoon, jotta avainmittarit ovat luotettavia. Varmistamme, että keskeiset SaaS-mittarit ja/ KPI:t saadaan luotettavasti seurantaan tukemaan yrityksen päätöksentekoa.
  • Ennustaminen – Kun perusasiat on saatu haltuun, autamme rakentamaan tulevaisuuden skenaarioita, jotta sinulla ja yrityksen johdolla on selkeämpi näkymä yrityksen tilanteeseen ja tulevaisuuteen.
  • Riskinhallinta. Varmistamme, että keskeiset kontrollit ja seurannat ovat käytössä, jotta investointisi riskienhallinta on asianmukaisesti hoidettu.
  • Olemme toimitusjohtajan kumppani. Olemme luotettava, läsnäoleva kumppani yrityksen toimitusjohtajalle ja tuemme häntä yrityksen johtamisessa kohti exitiä.

Ja vielä:

  • Olemme joustava kumppani. Pystymme astumaan ruoriin nopeasti – ei pitkiä rekrytointiprosesseja eikä perehdytystä.
  • Maksat vain tarvitsemastasi palvelusta – jos et tarvitse vielä täysipäiväistä talousjohtajaa tai business controlleria – miksi maksaisit sellaisesta?
  • Saat tiimiin kokeneen CFO:n, joka tuo laaja-alaista kokemusta eri toimialoilta ja erilaisista yrityksistä.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä, interim talousjohtaja voi olla ratkaiseva tekijä vahvistettaessa yrityksen ja pääomasijoittajan välistä suhdetta ja siten edistettäessä molempien menestystä. Selkeä rakenne ja tarvittavan tiedon helppo saatavuus voivat vahvistaa luottamusta ja läpinäkyvyyttä yrityksen ja sijoittajan välillä, mikä voi tehdä yrityksestä houkuttelevamman sijoituskohteen. Lisäksi talousjohtajan asiantuntemus voi helpottaa pääomasijoittajan päätöksentekoa ja tukea yrityksen kasvustrategioiden toteuttamista, mikä puolestaan voi johtaa parempaan tulokseen ja mahdollisuuksiin yrityksen myynnin tai listautumisen suhteen.

Interim-talousjohtaja ei siten ole pelkkä kulu, vaan investointi yrityksesi menestykseen. Hän voi säästää arvokasta aikaasi hoitamalla taloushallintoa tehokkaasti ja tarjoamalla sinulle olennaista tietoa liiketoiminnan kehittämiseen. Älä jätä taloutta liiketoiminnan varjoon, vaan anna sen auttaa tekemistäsi!

Me Finalylla autamme sinua ulkoistettuna talousjohtajana. Varaa aika talousjohtamisen sparraukseen, ja lähde säästämään omaa aikaasi!

Lue myös nämä artikkelit: 

Lue myös