Finalyn tiimi tuo näkemystä yrityksesi talouteen

Me Finalylla sanotaan, että ”olemme talousjohtajia, jonka olet aina halunnut”. Mitä se tarkoittaa? Sitä, että osaamme tuodan yritykseesi sujuvia toimintamalleja hyvin käytännönläheisesti. Ja vaikka lukujen kanssa pyöritäänkin; varmistetaan talouden byrokratian toimivuus ja lakisääteisyys, on talousjohtajakin ihminen – emme tee työtämme ainoastaan itsenäisesti ja ruudun takaa. Yhteistyö edellyttää molemminpuolista luottamusta asiakkaidemme ja meidän välillä. Talousjohtaja, jonka olet aina halunnut on siten luotettavuuden lisäksi mukava, asiansa osaava ja ymmärtäväinen. Tässä artikkelissa esittelemme talouden asiantuntijamme, joiden kanssa pääset työskentelemään, kun teet yhteistyötä Finalyn kanssa.

Finaly on talousjohdon asiantuntijatalo, joka tuo tehokkaat talousjohtamisen prosessit ja käytänteet pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Talousjohtamisen konsultaatio tuo oikeaa lisäarvoa yritykseesi kannattavuuden lisäämisen ja kustannussäästöjen myötä!

Juha, perustajaosakas ja talousjohtaja

Juha on Finalyn perustajaosakas, jolla on 20 vuoden kokemus erilaisista talousjohtamisen pesteistä. Juha on ollut mukana kasvattamassa yritysten arvoa mm. ennen yrityskauppoja. Hänen vahvuutenaan on toimia toimitusjohtajan kumppanina. Juha tietää takuuvarmasti, miten talouden prosessit ja tekeminen sekä raportointi kannattaa liiketoimintalähtöisesti rakentaa. Asiakkaidensa mukaan Juha on aktiivinen, ja on myös johtoryhmän ja hallituksen tukena haastavinakin aikoina. Talousjohtajaa tarvitaan niin ylä- kuin alamäissä!

Lue Juhan henkilöesittelystä, miksi hän aikanaan kyllästyi patonkiin!

Anne, perustajaosakas ja talousjohtaja

Anne nauttii saadessaan ratkaista asiakkaiden monitahoisia ongelmia, jotka sekä säästävät aikaa ja rahaa että vievät aidosti sekä empaattisesti asioita eteenpäin. Yrittäjäksi Annen polku on kulkenut ”oman pankin perustamisesta” perheyhtiön (Greenstep) kautta korporaatioon (PwC), ja sieltä edelleen Finalyn käynnistämiseen perustajaosakkaana. Annelle talousjohtaminen tarkoittaa konkreettista auttamista ja aikaansaamista, fiksusti sekä ketterästi. Suurin haaste onkin saadan yhä useampi ymmärtämään, että talousjohtaminen pk-yrityksissä tänä päivänä on sekä yksityiskohtia että isoa kuvaa, mitä liiketoimintalähtöisesti tuetaan. Anne haluaakin, että Finalyn avulla asiakasyritys tietää, missä mennään ja mihin ollaan menossa ja se tieto on jaettu kaikille organisaatiossa.

Lue Annen henkilöesittelystä, mitä hänen mielestään on rohkeus!

Sampsa, perustajaosakas ja talousjohtaja

Sampsalla on asiakkaidensa ja kollegoidensa mielestä ainutlaatuiset valmiudet neuvoa yrityksiä talousasioissa niin operatiivisissa kuin strategisissa kysymyksissä ja haasteissa. Sampsan leposyke laskee, kun hän pääsee toteuttamaan Excelillä asiakastoimeksiantoja, jotka tuovat aitoa lisäarvoa yritykselle. Sampsa on jämpti ja positiivinen talousjohtaja, joka haluaa laittaa asiat jiiriin ja automatisoida kaiken tarvittavan ja mahdollisen, joka omalta osaltaan luo tekemiseen tietynlaista tehokkuutta ja vapauttaa aikaa ihmisten kanssa tekemiseen ja sparraamiseen. Sampsan kokemuspakista löytyy niin konernilaskennan raportoinnin kehitystä kuin start-upin talousprosessien rakentamista: ”hands-on ja hommat hoituvat!”

Lue Sampsan henkilöesittelystä, minkä oivalluksen hän on saanut viimeksi talousjohtajana!

Nelli, talousjohtaja

Vuosien mittaan Nelli on työskennellyt laajasti ennustamisen ja raportoinnin kehittämisen parissa ja hän on tottunut hyppäämään talousjohtajana tilanteesta, funktiosta ja maastakin toiseen. Näiden muutosten hedelmiä ovat olleet mm. kasvun ja kannattavuuden paraneminen, parempi riskienhallinta ja toimintatapojen yksinkertaistaminen yrityksissä. Nellillä on kyky koota yhteen ja keskittyä oleelliseen ja hän tuo kaikkien tuntemiensa mielestä käytännönläheisyyttä yrityksen talouteen keskittyen olennaiseen. Nellin mielestä talousjohtajan tulee osata tehdä yhdestä eurosta kaksi euroa, eikä niinkään yhdestä eurosta 50 senttiä, eli ajatella aina yrityksen kannattavaa kasvua! – toisin sanoen luotettava ja osaava talousjohtaja

Lue Nellin henkilöesittelystä, kuinka monella kielellä hän on työskennellyt uransa aikana!

Henri, talousjohtaja

Henrillä on uransa varrelta syvällistä kokemusta nopeasti muuttuvista kasvuyritystympäristöistä, jossa konsernin talousjohtajana toimiessaan hän on perustanut useita yhtiöitä Suomessa ja Ruotsissa. Henrillä on vankkaa tietämystä taloushallinnon rakentamisesta, prosesseista, mittariston laadinnasta ja tavoitteiden seurannasta. Hänen mielestään talousjohtajan tärkein tehtävä on olla tilanteen ja tulevaisuuden tasalla yrityksen liiketoiminnasta ja pystyä kommunikoimaan aktiivisesti niin yrityksen sisällä kuin ulkoisesti tarvittaville tahoille. Asiakasyrityksille tämän työn tuomia ”hedelmiä” ovat olleet mm. kasvun ja kannattavuuden paraneminen, parempi riskienhallinta ja toimintatapojen yksinkertaistaminen.

Lue Henrin henkilöesittelystä, minkä ansionimen hän sai yläasteella koulun vuosijulkaisussa!

Milo, Business Trainee

Milo on osa-aikaisesti työharjoittelussa Finalylla Business Traineen tittelillä. Milo auttaa tiimiä niin asiakkuuksien hoidossa kuin myynnin ja markkinoinnin saralla. Milo on tehokas ja urheilullinen tiimipelaaja, joka vie Finalyn kasvua eteenpäin omalla innokkaalla otteellaan! Asiat eivät jää Milolla puolitiehen, ja oppimismatkaa eteenpäin vie Miloakin koko Finalyn tiimi – aivan kuin asiakkaidemmekin

Vaihdetaanko ajatuksia, mitä uutta voisimme tuoda sinun taloushallintoosi?

Kaikki keskustelumme ovat ehdottoman luottamuksellisia. Mikäli tarvitset apua yrityksenne talousasioissa, tai haluaisit sparrata haastavaa, uutta tai kasvutilannetta talouden asiantuntijan kanssa, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä! Laita meille viestiä tai varaa suoraan aika Annen kalenterista!

Lue myös